“Det kommer til å bli et helt fantastisk skoleår!”

I en tid hvor mange begynner på studier, og har en helt flust av tanker om hva slags skole de kommer til, og hvordan førsteinntrykket kommer til å virke på hver og en av dem, har flere og flere skoler begynt med mange opplegg over flere dager. ACN, med sin Welcome Week 2016 har vært helt i et eget sjikte når det kommer til å framvirke engasjement, samhold og en gjensidig godfølelse hele veien i gjennom. Kunne knapt ha vært mer fornøyd med oppkjøringen til det som utvilsomt kommer til å bli et helt fantastisk skoleår!

Selv valgte jeg å studere på ACN for noen veldig klare grunner: De er helt klart i en egen klasse når det kommer til å introdusere deg til studedrømmen om å reise til USA for en utdannelse. Ingen andre er i nærheten av å ha en så bred og imøtekommende kompetanse, med rådgivning og oppfølging gjennom hele prosessen – hele veien til Statene! Kunne personlig ikke bedt om noe mer, da dette er akkurat hva som lå i tankene mine, i likhet med en flust av andre studenter her i Moss med meg.

Ved å gjøre den første uken til den beste av to verdener – den koselige nærheten til Moss og Norge kombinert med det overveldende hyggelige og framtredende amerikanske engasjementet – skapte alt fra en Scavenger Hunt i Moss sentrum etter såkalte «clues» for å komme seg videre (som var en super måte å bli kjent på, og tilførte mye latter og morsomme hendelser….ikke tvil om det), med avventende pizza på hjemveien i regi av ACN, til en storslagen tur til Våler Kickoff-Senter med store, helt spektakulære hindreløyper i trærne over bakken kombinert med en helt utrolig paintballbane.

Ikke bare var det fantastiske opplevelser i uteomgivelser, alt supplert med mat og forfriskninger, men vi fikk en strålende introduksjon over lærerne fra diverse universiteter i USA som alle var i øverste klasse og brakte frem fag som virket både varierte og stilige! Valgmulighetene er så mange! Alle de ansatte på ACN hadde sitt unike bidrag, og det hele utgjorde en fantastisk bra stemning, samtidig som det ga en godfølelse til alle deler på programmet. Fra aktivitetskomiteen til den nærgående oppfølgingen – kunne ikke bedt om mer for året som kommer!

Dag ut og dag inn var det et nytt eventyr, eller en ny supernyttig sammenkomst for å ruste oss klar til semesteret, og jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at jeg skjelden har følt meg så preppet og klar før. Ikke minst utrolig gira!

William Nygaard (ACN-student, 2016-2017)

14079785_10153985666071871_8265608025408060595_n

14053763_10153991765981871_7857960301786897179_o

Les også

Creating memories for life in Svalbard

In this blog post, Norwegian student Selma Jacobsen reflects upon her trip to Svalbard with ACN in February and March 2022. The field trip to Svalbard is an annual excursion offered to students at ACN where they can earn 1 credit while exploring and learning about the unique islands of Svalbard: one of the world's northernmost inhabited areas.
Les mer

American College of Norway Alumni Spotlight - Benjamin Hannus (ACN 2018/2019 | University of North Dakota ‘21)

Benjamin Hannus started his American college degree at ACN in 2018 and has now recently graduated from University of North Dakota. Read about his time at ACN and UND.
Les mer