Du kan bo på campus i Moss når du studerer ved ACN. De fleste studentene våre benytter seg av denne muligheten, og sitter igjen med verdifulle erfaringer og venner for livet!

Vi beskriver gjerne ACN-campus som «et lite stykke USA». Her bor du på “dorm” med norske og amerikanske medstudenter. På den måten har du klassekameratene dine lett tilgjengelig for gruppearbeid og fellesprosjekter, som er en viktig del av undervisningsopplegget vårt. Ikke minst skjer det mye gøy på campus! Vi arrangerer en rekke amerikanske eventer i løpet av året, som Thanksgiving, Halloween, Homecoming og Superbowl.

Alle leilighetene på campus ligger få minutter unna skolen. De er ferdig møblert med blant annet komfyr, kjøleskap og vaskemaskin. Det eneste du trenger å ha med deg når du flytter inn er sengetøy og kjøkkenutstyr! Studentleilighetene ligger i Verket 5.

Les mer om leilighetene

Verket 5

Dette er et nylig oppusset leilighetskompleks, som huser til sammen 18 leiligheter. De fleste av dem har to soverom, kjøkken/spisekrok og bad med vaskemaskin.

Priser

Leieprisene varierer noe basert på hvilken bygning det er snakk om, størrelsen på rommet etc. For ett semester ligger kostnaden på mellom 29 000 – 30 000 kroner. Strøm og internett er ikke inkludert i prisen.

Du betaler et depositum på 4 000 kroner før innflytting. Depositumet tilbakebetales så sant alt er i orden etter at du har sjekket ut av rommet ditt.

Søk studieplass hos American College of Norway

Send søknaden som kan gi deg et uforglemmelig år.

Søknadsskjema

Kontakt oss

Lurer du på noe om å studere hos oss?

Ta kontakt, så hjelper vi deg så fort vi kan.

#myACN

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.