"Det kommer til å bli et helt fantastisk skoleår!"

9.6.2016

|

Skrevet av: American College of Norway

|

Norwegian Student Articles

,

News

,

Student Life

,

I en tid hvor mange begynner på studier, og har en helt flust av tanker om hva slags skole de kommer til, og hvordan førsteinntrykket kommer til å virke på hver og en av dem, har flere og flere skoler begynt med mange opplegg over flere dager. ACN, med sin Welcome Week 2016 har vært helt i et eget sjikte når det kommer til å framvirke engasjement, samhold og en gjensidig godfølelse hele veien i gjennom. Kunne knapt ha vært mer fornøyd med oppkjøringen til det som utvilsomt kommer til å bli et helt fantastisk skoleår!

Selv valgte jeg å studere på ACN for noen veldig klare grunner: De er helt klart i en egen klasse når det kommer til å introdusere deg til studedrømmen om å reise til USA for en utdannelse. Ingen andre er i nærheten av å ha en så bred og imøtekommende kompetanse, med rådgivning og oppfølging gjennom hele prosessen – hele veien til Statene! Kunne personlig ikke bedt om noe mer, da dette er akkurat hva som lå i tankene mine, i likhet med en flust av andre studenter her i Moss med meg.

Ved å gjøre den første uken til den beste av to verdener – den koselige nærheten til Moss og Norge kombinert med det overveldende hyggelige og framtredende amerikanske engasjementet – skapte alt fra en Scavenger Hunt i Moss sentrum etter såkalte «clues» for å komme seg videre (som var en super måte å bli kjent på, og tilførte mye latter og morsomme hendelser….ikke tvil om det), med avventende pizza på hjemveien i regi av ACN, til en storslagen tur til Våler Kickoff-Senter med store, helt spektakulære hindreløyper i trærne over bakken kombinert med en helt utrolig paintballbane.

Ikke bare var det fantastiske opplevelser i uteomgivelser, alt supplert med mat og forfriskninger, men vi fikk en strålende introduksjon over lærerne fra diverse universiteter i USA som alle var i øverste klasse og brakte frem fag som virket både varierte og stilige! Valgmulighetene er så mange! Alle de ansatte på ACN hadde sitt unike bidrag, og det hele utgjorde en fantastisk bra stemning, samtidig som det ga en godfølelse til alle deler på programmet. Fra aktivitetskomiteen til den nærgående oppfølgingen – kunne ikke bedt om mer for året som kommer!

Dag ut og dag inn var det et nytt eventyr, eller en ny supernyttig sammenkomst for å ruste oss klar til semesteret, og jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier at jeg skjelden har følt meg så preppet og klar før. Ikke minst utrolig gira!

William Nygaard (ACN-student, 2016-2017)

14079785_10153985666071871_8265608025408060595_n
14053763_10153991765981871_7857960301786897179_o

Les også

Student advice from the Class of 23/24

The Class of 23/24 survival guide and tips to make the most out of your student experience while at ACN.

"Through the wilderness - over beautiful blue ice, and along mountaintops." Svalbard 2024

We just can't stop talking about the 2024 trip to Svalbard! Check out these new student perspectives from the trip!

"I have never seen anything like Svalbard." - Travel blog 2024

Every Spring students at ACN are allowed to go to Svalbard as part of a one-week travel course. Read about the 2024 trip here!